Ved køb af hvalp får man:

Udover sin lille hvalp, får man en opdrætter, der er der 24 timer i døgnet for sine købere. Og som er behjælpelig med alt lige fra træning, udstillinger, problemstillinger, og hvad der ellers høre til det, at være en seriøs hundeejer.

Jeg vælger mine købere med omhu, hvilket betyder, at jeg har de bedste hvalpekøbere en opdrætter kunne ønske sig. Efter snart 11 år år som opdrætter, og med 165 hvalpe bag mig, har jeg kun fået 4 hunde retur. så mine hvalpekøbere er valgt rigtig - det er købere der er ansvarlige, og som tager ansvar.

Hvad sygdom/arvelige lidelser angår, har jeg lavet 11 hunde ud af 265 hvalpe, som ikke har været i orden hvad sundhed angår. En lav sygdomsprocent, hvilket jeg er stolt af. Sunde smukke franske der ikke er sart, så er det hos A`LA`COCCIO´S det er klart - og det holder stik. Jeg har aldrig lavet een hund med luftvejsproblemer,  1 Med allergi,  herfra er der sunde hunde, der holder racestandarden.

Jeg afholder hvalpetræf to gange om året, hvis der er interesse i det, og træningsweekender hvis dette er et behov.

Man har endvidere mulighed for at købe jakke og trøjer med A´LA´COCCIO´S tryk på.

Så her har du en opdrætter der tager sit ansvar seriøst.

 

 

 

Hvalpekøbers udtalelse om det at få hvalp herfra - er ved at opdatere, så de kommer løbende på síden. opdateret maj 2014:

Jeg købte min første franske bulldog i 2002 af Karin, A´LA´COCCIO´S. Han nåede at blive 12 år gammel. Fantastisk hund med et rigtigt dejligt sind. Har altid kunne spørge Karin til råds - hvilket blev brugt flittigt - specielt i den første hvalpetid - og som førstegangejer af en fransk. Man mærker at hvalpene er opvokset under optimale forhold og allerede godt præget, når man henter dem hjem.

Min blev overraskende hurtig renlig og var let at lære, at være alene hjemme... tror på, at det tildels skyldes, den gode trygge start på livet de får hos Karin. Og som jeg kan læse fra tidligere opslag - ja Karin er en bestemt dame - men på den gode måde. Man får ren besked :-)

I marts måned kunne min dejlige pinot desvære ikke længere... Lige nu går jeg og glæder mig til, at hente min nye hvalp - som jeg efter gode erfaringer - har valgt at købe hos A´LA´COCCIO´S igen.

MVH Line, ejer af A´LA´COCCIO´S CHEZ PINOT, og snart A´LA´COCCIO´S IBAN

 

Vi har A´LA´COCCIO´S HATCHI på 7 mdr og A´LA´COCCIO´S INA på lidt over 8 uger fra karin. Karin er ikke bare en opdrætter for os. Hun er meget mere. Hende, hendes søn Kasper og alle deres hunde og katte er kommet tæt ind på livet af os. Vi besøger dem mindst en gang om ugen, hvor vi hver gang har haft Theo (hatchi) med, for han elsker at komme ud til den store flok og lege.

Karin er en direkte og ærlig opdrætter og ven. Vi ved altid hvor vi har hende hende. Vi kan ringe 24/7 med spørgsmål og hun står altid klar til at hjælpe.

Vi kan diskutere ting uden at blive sure på hinanden, for vi ved at vi kan ikke være enige om alting. Hun siger sin mening, men lytter også til andres. Og det gør hende til en helt speciel opdrætter for os. Selvom hun er bestemt er hun også en varm og sjov kvinde. Hun elsker alle sine hunde og katte, og sørger for de altid har de bedste levevilkår.

Vi var ikke et eneste sekund i tvivl om, at vi skulle ha fransk bulldog fra hende, allerede første gang vi var på besøg. Hendes hunde er sunde og smukke og vi vil til enhver tid anbefale hende. Vi har ikke bare fået en fantastisk opdrætter, og 2 fantastiske bullere, vi har også fået en ven fra livet.

MVH Janni og Morgan

 

Vi er glade for at have købt vores dreng af Karin.... Han er godt socialiseret, har et godt temperament og et godt selvværd. Han er nem og legesyg og har et fantastisk sind.

Mvh Rikke og Dan - ejer af A´LA´COCCIO´S IDO


 

 

Neden under her er der et par indlæg fra tidligere købere, som beskriver deres opfattelse af deres opdrætter: kennel A´LA´COCCIO´S, skrevet i oktober 2009:

 

Vi har været så heldige, at vi har købt to hvalpe fra A´LA´COCCIO´S. Sanda som vi købte i 2007, og Æmito som vi købte i 2009. Vi har kun ros til A´LA´COCCIO´S (karin). Hvis der har været et problem, har vi altid kunne ringe, på et hvilket som helst tidspunkt. Vores hunde er meget velafbalanceret, og vi ved fra andre hvalpekøbere, at de også er meget tilfredse med deres hunde. Vi ser Karin som en rigtig ildsjæl. Hun gør alt for sine hunde og hvalpekøbere. Hun er meget kompetent, og ved hvad hun snakker om. Hun har holdninger til hvordan hendes franske bulldogs skal være, og dem viger hun ikke fra. Hun er ikke bange for at tage kampen op mod andre. Hvis man spørger Karin til råds, er man sikker på at få et ærligt svar. Vi vil klart anbefale andre at købe hvalp hos A´LA´COCCIO´S. Hos A´LA´COCCIO´S bliver der afholdt hvalpetræf 2 gange om året, vi har desværre ikke kunne deltage før, men i november 2009 skal vi med.

Mvh Liselotte - ejer af to A´LA´COCCIO´S HUNDE

 

Jeg er så heldig at have købt en dejlig hvalp ved A´LA´COCCIO´S.Det er første gang at jeg har fået så god en vejledning. Første gang telefonisk, da jeg ringede og forhørte mig om hun havde nogle hvalpe til salg. Dernæst første gang jeg skulle på besøg hos Karin, og skulle se min hvalp. Jeg fik ikke bare udleveret hvalpen, den dag den kunne hentes.Karin Har været super, når der var noget jeg ville spørge om, og fik/får altid svar på mine spørgsmål. Jeg kan kun anbefale A´LA´COCCIO´S, da jeg aldrig har oplevet een som Karin. Jeg er glad for, at det blev fra hendes kennel.

Mvh Ketty Lodahl, ejer af A`LA´COCCIO´S SULTAN + A´LA´COCCIO´S Ø-ASCHO

 

Jeg er en lykkelig ejer af 1 stk fransk bulldog ved navn Enzo. Jeg hentede Enzo i julen 2007, hos A´LA´COCCIO´S. Lige fra start af, hvor jeg telefonerede og besøgte Karin og hendes kennel, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at dette var det rette sted at få min guldklump fra. Lige fra man trådte ind af døren, følte man sig mere end velkommen. Her var der ingen spørgsmål der var dumme og man kunne spørge om alt, og man fik med det samme et godt svar tilbage. Så med det samme kunne man virkelig se, at Karin gik op i sine hunde med sind og sjæl. Og i de to år jeg har haft Enzo, har jeg altid kunne ringe og rådføre mig hos Karin. Med alt fra træning, foder, lydighed til dyrlæge, og det har jeg været utrolig glad for. Karin er der altid 110% for sine hvalpekøbere. Den dag Emzo skal ha en lillesøster eller bror, er jeg heller ikke i tvivl om,  at den skal findes og opfostres i de første 8 uger hos Karin og kennel A´LA´COCCIO´S

Mvh Sandra, ejer af A´LA´COCCIO´S STARLIGHT 

 

Vi købte i 2007 A´LA´COCCIO´S SABO, fra kennel A´LA´COCCIO´S. Vi havde i længere tid overvejet at anskaffe en fransk bulldog, og besluttede os for, at tage kontakt til en kennel. Vi kontaktede bla A´LA´COCCIO´S, som 3 timer forinden havde fået et kuld hvalpe, hvor der var en han mere end beregnet. 3 uger senere kørte vi over for at se kennelen, hundene, og få svar på vores spørgsmål. 4-5 timer efter, gik turen igen hjemad. Og i bilen blev vi meget hurtig enige om, at vi skulle have hund fra A´LA´COCCIO´S af. Vi hentede Sabo den 26/12-07 og der gik ikke længe inden han indfriede alle vores forventninger. Vi skulle ikke bare have hund, vi skulle have et nyt familiemedlem, og det har vi i den grad fået. 14 dage efter vi havde hentet ham, slugte han et kødben, og her var gode råd dyre....Sabo blev indlagt kl 22, og klokken 05 næste morgen ringende Karin og hørte om, hvad der var sket. I de 3 dage Sabo var indlagt, var der konstant kontakt til Karin. Hun undersøgte med dyrlæger, eksperter mm. og snakkede os til ro om skæbnen om vores lille "barn". Idag har vi den skønneste ballademager, der er lige så god som dagen er lang. Han er perfekt til børn, en rigtig alfahan, som ikke frygter noget som helst. Vi kan kun sende vores varmeste anbefalinger til Karin og A´LA´COCCIO´S. Hun sælger ikke bare ud fra en fabrik, hun interessere sig for ALLE de hunde hun har haft i sine hænder.

MVH Kristian og wickie, ejere af A´LA´COCCIO´S SABO

 

Min første franske bulldog fik jeg i 2005. Den mest vidunderlige lille tæve. Jeg fik kontakt med Karin i forbindlese med træning af schæferhunde. Karin er en "kvinde", der siger tingene ligeud, hvilket også gør, at man ved hvor man har hende hende. Kan man ikke lide at få ren besked, skal man ikke købe hund her. Men vil man ha en opdrætter, der altid er der, når noget brænder på, og som ser tingene fra den lyse side, så er det stedet. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange timer jeg har talt i telefon med Karin, om de mest utrolige og skøre franske klovne, og guderne må vide om alt muligt andet. Men det bedste ved Karin er nu hendes helt utrolige humor, selv når det ser værst ud.

Mvh Gitte, ejer af A´LA´COCCIO´S LA-TOYA

 

Jeg er den heldige ejer af en fransk bulldog, en A´LA´COCCIO´S hund. Han er lige knapt 5 måneder, og simpelthend den absolut dejligeste hund. Vi var desværre så uheldige, at vores gamle franske bulldog Anton, døde i mine arme i sommers. Han var en skøn fransk bulldog, men havde mange skavanker, bla meget dårlig vejrtrækning. Vi købte ham uden stamtavle, da vi dengang simpelthen ikke havde sat os nok ind i det, at anskaffe sig en fransk bulldog. En uge efter vores tab, kontaktede jeg Karin, og snakkede længe med hende omkring det, at vi gerne ville ha en ny buller. Og det var utroligt vigtigt for os, at den helbredsmæssigt var i god stand, selvfølgelig kan man aldrig love, at der ikke bliver nogle helbredsmæssige problemer, men det er noget der skal være stor fokus på, hos den franske bulldog. Og her er Karin helt i top. Hendes hunde er hendes liv, og det ses tydeligt. Jeg var på besøg flere gange hos Karin og hendes mange hunde og føler mig altid bare såå vekommen. Desuden var vi, Karin og jeg, lidt uheldige, da hvalpene var klar til afhentning. Nogle af hvalpene, deriblandt min, havde reddet sig en gang dårlig mave, og her var Karin også helt fantastisk. Jeg har ikke tal på, hvor mange smsér samt telefonsamtaler vi havde den første uge. Og det primært fra Karins side, da hun ville vide, hvordan vores hvalp havde det. Og vores skønne hvalp Albert, kom sig også hurtigt. Dårlig mave er jo hvad der kan ske, og bestemt ikke unomalt for sådan en lille størrelse. Jeg har absolut kun ros til Karin og hendes skønne hunde.

Mvh Anette, ejer af A´LA´COCCIO´S ÆCCO

 

Vi har ikk ekøbt hvalp af Karin, men vi har været så heldige, at få lov at overtage A´LA´COCCIO´S FANTO. Det startede med, at vi kom i kontakt med Karin, fordi vi med tiden gerne ville ha en sund og rask fransk bulldog. På daværende tidspunkt havde vi en fransk bulldog, uden tavle. Det var en dejlig hund, men med en del lig i lasten, bla ed svær allergi og adfærdsproblemer. Sælger vi havde købt den af, forsvandt desværre i takt med, at problemerne opstod. Da vi første gang kom i kontakt med Karin, var det en hel fantastisk oplevelse for os. Hun lyttede, og hjalp os, med sin store viden og erfaring med hunde, selvom hunden overhovedet ikke havde noget med A´LA´COCCIO´S at gøre. Det endte desværre med, at vi måtte give hunden fred. Da der var gået et par måneder, foreslog Karin, at vi kunne overtage Fanto. Fanto var da 4 år, og vi var lidt nervøse for, hvordan han kunne falde til hos os, og det er gået over alt forventning. Som Karin havde forudset. Fanto er en fantastisk hund, med det bedste sind i verden, rolig og velafbalanceret. (ja jeg kunne blive ved) Efter vi har fået Fanto, har vi stadig brugt Karin meget, til stort og småt...... Hun ryster tit på hovedet af mig, af mine dumme spørgsmål, men hun er der altid.Hun sætter gerne landet på den anden ende, for at hjælpe, og finder de bedste muligheder der findes, for hundene og os. Vores datter skal nu have en hvalp fra Karin, og vi er super trygge, da vi ved hun får en god hund, der er sund og rask, og det rigtige sind, samt en opdrætter vi ved hvor vi har. Undskyld det lange indlæg, men synes det skulle med, for at vise hvilke ildsjæl man får med, når man køber hund af Karin.

Mvh Charlotte og Niels, ejer af A´LA´COCCIO´S FANTO