Hvad er A`La´Coccio`s og hvad er dk alacoccios?

A`La´Coccio`s er en kennel med opdræt af franske bulldogs. og dk alacoccios er opdræt af perser/exo og main coon katte

Den første bulldog, Showbull Barbette ( Coccio ) kom i ”hjemmet” i 1999 og er stammoderen for vores kennel. Hun var en dejlig brindle tæve, født den 11/7-99. Hun tilpassede sig, hvor end vi var, og havde et roligt temperament. Hun var en blid, men alligevel en bestemt dame. Hun blev NORV00 (nordisk vinner 2000) og blev dansk champ. Havde flere gange vundet på udstilling i champklasse tæver. Hun måtte desværre aflives april 2008. Hun blev stammoderen for kennelen, og kennel opkaldt efter hende. Hun ses oven over i billedet som brindle, sammen med min første franske bulldog hanhund Balkan.

hund

Bullmark´s Svante de Struve ( Balkan ) var en broget han, født den 10/10-2000. Han var en rigtig gadedreng og fuld af ballade. Han havde lidt mere temperament end ( Cocio ), men var altid glad, og troede at verden var skabt for kun ham. Han blev udstillet flere gange og opnåede at blive dansk champ. Han er desværre ikke iblandt os mere.

A´La`Coccio`s Daska er en lille feminin broget tæve. Hun er efter Jacqella Terrible og Showbull Barbette (Coccio) Hun har været udstillet to gange, og er avlsgodkendt. Daska er en fortrinlig avlstæve - og en dårlig udstillingstæve. Hun har lavet nogle fantastiske hvalpe, som begår sig flot på udstillingerne. I 2008 får Daska sit sidste kuld og så skal hun pensioneres.

hund

 

A´La Coccio´s Fanto er en søn af Daska. En lille selvsikker herre, rolig i temperamentet, men er dog altid med på ballade. Har været udstillet flere gange, hvor han har vundet sin klasse, og mangler nu kun et certifikat for at blive dansk Champ. Han er far til flere hvalpe, som får nogle flotte resultater på udstillingerne.

hund

 

Soya var vores import fra Ungarn. (Cinema Du Champagne) En dejlig brindle tæve, som desværre døde efter et kejsersnit hos en dyrlæge, da der ikke var sterilt nok, og dyrlægen overså en blodforgiftning.  Soya har haft sit første kuld hvalpe, med Fanto som faren. En af hvalpene bor i Sverige og vinder stort set alt derovre. Soya og Fanto kombinationen har givet rigtig dejlige hvalpe med gode sind og smukke ydre. Dette kuld begår sig rigtig godt i udstillingsringene. Soya døde desværre i 2009 efter et kejsersnit

hund

 

A´LA´COCCIO´S JA-KAIRO, er en brindle tæve, der er fuld af fart. hun er en lille kompakt tæve. Hun er efter vores gamle tæve Sugar-face du champange og vores hanhund A´LA´COCCIO´S FANTO. Ja-kairo blev udstillet i Ribe 2007 for første gang, hvor hun blev bedst i racen. (Hendes far blev bedst i modsat.) Hun er en super lækker tæve, både som familiehund og som udstillingshund. En tro kopi af sin far. Hun er desværre steriliseret i dag efter en livmoderbetændelse, så hun går som hyggehund

hund

 

Landi er vores import fra Ungarn. en meget blød og kærlig tæve. Landi er desværre taget væk fra udstilling, da hun i sommeren 2007 brækkede benet. Vi forventer dog stadig meget af hende på de fremtidige kuld hun måtte give. Hun har et super lækket temperament og hende er der fuld fart på, selv efter operationen. Landi er selvfølgelig avlsgodkendt.

landi

 

Lua er vores import fra slovakiet. hun er en meget stærk brindle tæve, med en masse fart og hun ved hvad hun vil. Vi forventer os meget af hende i vores alv, og håber hun vil gøre det godt på de kommende udstillinger i 2007.

 

Tootsie. En import fra Polen. Hun er en dejlig, men lidt blød tæve, der elsker at kæle døgnet rundt. Hun er lige blevet avlsgodkendt, og hun er ikke den bedste udstillingshund, men vi satser på at hendes afkom måtte blive det, med den rigtige kombination.

hund

 

A´LA´COCCIO´S TROYA er en datter efter Lua. Hun er en dejlig udstillingshund, og ikke minst avlshund. Til daglig en stærk tæve, der ved hvad hun vil, og elsker sin bold

hund

 

Vores nye hvalp fra spanien, kaldet torscha

hund

 

Cargo er vores NYE avlshund fra Ungarn

hund

 

Vores nye han fra USA - kaldet TOYKIO

hund

 

Siden er der kommet flere til, og desvære også så farvel til et par stykker af vores fantastiske hunde. Men dette var begyndelsen på vores opdræt. 

Dk alacoccios startede i sin tid med opdræt af hellig birma. Dette opdrættede vi i få år, og gik så over til perserkatte, og senere så også main coon. Vi har valgt at købe halvdelen af vores perserkatte i danmark, og den anden halvdel i udlandet såsom LV. CZ, og Tyskland. Dette skyldes vi ville ha nyt blod i vores avl, og ikke ha noget alle havde.

Herfra er vi ikke som mange andre opdrættere - vi hjælper også vores købere, når de har fået en kat/killing herfra - (eller en hvalp) Vi synes at for mange opdrættere bare sælger, og når man har betalt er ansvaret væk. Ansvaret som indebære råd og vejledning, hjælp til show, sygdom, eller andre problemer som de fleste lover, men næppe holder - og dem er vi ikke en del af her. Vi holder ord, og bære også ansvaret for fejl på katte, som selvfølgelig gælder for show og avlskatte. Mnage opdrættere vil ikke give erstatning på arvelige fejl, og herfra finder vi det smagløst. Man vil gerne tage en høj pris på 6-10.000 kr, for en show kat, men vil ikke give erstatning hvis det viser sig, at katten har fejl - sådan er det ikke hos os. Vi bære det fulde ansvar for arveligt betinget lidelser. Her et lille galleri af nogle af vores katte. hun han, er kønene på dem der er vist her